Întrebări?

Politica de confidentialitate

Declaratia de confidentialitate stabileste modul in care jocuri-unity3d.com foloseste si protejeaza orice informatie cu caracter personal pe care o transmiteti catre jocuri-unity3d.com de fiecare data cand vizitati acest website.

Jocuri-unity3d.com doreste sa va asigure ca sunteti protejati impotriva distribuirii datelor cu caracter personal catre terti. Toate datele dumneavoastra cu caracter personal transmise catre noi pentru a va identifica corect atunci cand folositi website-ul nostru vor fi folosite in deplin acord cu declaratia prezenta de confidentialitate.

Jocuri-unity3d.com isi rezerva dreptul de a opera modificari ale politicii de respectare a confidentialitatii datelor clientilor prin updatarea periodica a paginii web de fata. Va recomandam in consecinta sa vizitati mai des pagina care prezinta declaratia noastra de confidentialitate pentru a va asigura ca sunteti de acord cu schimbarile operate. Declaratia de confidentialitate de fata intra efectiv in vigoare incepand cu 05.05.2012.

Ce tip de informatii personale colectam: Putem colecta urmatoarele categorii de date personale:
  • adresa de email
  • informatii cu caracter demografic, preferinte si interese personale
  • alte informatii utile
Ce putem face cu informatiile colectate: Va cerem anumite informatii cu caracter personal in general pentru a va intelege mai bine preferintele si a fi capabili sa va oferim servicii imbunatatite si in particular pentru urmatoarele motive:
  • putem folosi anumite informatii pentru a ne imbunatati serviciile si produsele.
  • putem trimite uneori email-uri promotionale despre jocurile noi, ofertele speciale sau alte informatii pe care consideram ca le veti gasi interesante folosind adresa de email transmisa catre noi.

Securitatea datelor Dorim sa va asiguram ca securitatea datelor dvs. cu caracter personal este bine protejata. Pentru a preveni accesul neautorizat la datele dvs. sau divulgarea acestora catre terti am pus la punct mai multe proceduri adecvate, fizice, electronice si administrative, care sa securizeze si sa protejeze toate datele pe care le colectam din mediul online.

Linkuri catre alte website-uri Website-ul nostru poate contine linkuri catre alte website-uri de interes. Totusi, odata ce ati folosit unul dintre aceste linkuri si ati parasit website-ul nostru, trebuie sa fiti constienti de faptul ca noi nu mai avem nici un control asupra protejarii confidentialitatii dvs. pe parcursul vizitei catre un alt website. In consecinta, nu suntem responsabili pentru protejarea confidentialitatii datelor dvs. personale in acord cu declaratia noastra de confidentialitate deoarece alte website-uri pot avea o politica diferita din acest punct de vedere. Trebuie deci sa acordati atentie acestui aspect si sa consultati declaratia de confidentialitate a website-ului in cauza.

Contactati jocuri-unity3d.com in legatura cu politica de confidentialitate. Daca veti considera ca informatiile de natura personala care va privesc in mod direct si pe care le detinem sunt incorecte sau incomplete va rugam sa ne trimiteti un email cat mai repede posibil, la adresa specificata mai jos. Vom corecta in timp util toate datele asupra carora ne-ati atras atentia. Daca aveti si alte intrebari privitor la politica noastra de confidentialitate sau felul in care colectam si folosim informatiile personale, va rugam de asemenea sa ne contactati la adresa: [email protected]